Ons eerste Webinar zit erop! Met een onderwerp als de ‘CO2 prestatie van bio-energie’, de onderwerpen en kwaliteit van onze sprekers en uiteindelijk 93 inschrijvingen, voor ons al een succes te noemen. We hadden wat problemen met sommige sprekers, moesten even kijken hoe alles werkte en wat jullie het best/leuks vonden om te zien, maar hopen dat jullie voldoende hebben meegekregen om dit onderwerp beter toe te passen in de dagelijkse praktijk. Zoals gezegd door alle sprekers mogen jullie hun rechtstreeks benaderen voor vragen of opmerkingen.

Hieronder vinden jullie de link naar de replay van het event en ook alle presentaties van de sprekers. We hebben jullie vragen doorgestuurd naar de sprekers en zullen deze ook terugkoppelen. Nogmaals dank voor jullie deelname en reacties op het formulier en goede adviezen zijn natuurlijk altijd welkom.

Hopelijk zien we elkaar snel een keer tijdens een van onze BUM meetings of een andere gelegenheid. We wensen jullie het allerbeste in zaken maar vooral een goede gezondheid.

Bestuur Platform Bio-Energie

Bekijk hier het seminar terug

RED II Sustainability criteria

Alberto Rocamora | Bio Energy Europe

GHG calculations under Better Biomass certification

Antwoord op vragen

Jarno Dakhorst | NEN

BioGrace-II GHG calculation tool

Presentatie John Neeft

John Neeft | RVO

Warmte uit aardgas of uit biomassa?

Harry Croezen | Royal HaskoningDHV

CO2-rangschikking van bio-energieopties in de SDE++

Sander Lensink | Planbureau voor de leefomgeving

PBE slides Seminar

John Bouterse | Platform Bio-Energie